Stukadoorsbedrijf

Van Drunen

015-2612298 

Wij kunnen de onderstaande werken voor u uitvoeren. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in werkzaamheden op zowel grote bouwprojecten als met het werken voor de particuliere klant.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een één-lagige bewerking met gips voor binnen met een dikte van ca. 2 tot 20 mm. over bijvoorbeeld metselwerk of oude stuclagen. De wanden en plafonds worden glad gemaakt en als afwerking wordt meestal sauswerk gekozen.

Raapwerk

Raapwerk is een bewerking met kalkcement mortel van bijvoorbeeld een douche of keuken, welke later betegeld wordt.

Schuurwerk

Schuurwerk is een bewerking die afgewerkt wordt als een zanderig oppervlakte of met een schaduwafwerking. Schuurwerk is toe te passen in bijna elk interieur en heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en dus niet meer gesaust hoeft te worden.

Spachtelputz

Spachtelputz is een sierpleister op kunststof basis en wordt handmatig met de spaan opgebracht. Spachtelputz heeft een korrelstructuur welke kan variëren van zeer fijn tot zeer grof. Het is boen- en stootvast en in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Spachtelputz is leverbaar in binnen- én buitenkwaliteit; dus ook geschikt voor buitengevels.

Spackspuit

Spackspuitwerk is een machinale afwerking die meestal wordt toegepast in de nieuwbouw. Het heeft een korrelstructuur die wederom in allerlei korrelgroottes van zeer fijn tot heel grof en in diverse kleuren leverbaar is.

Latex spuitwerk

Latex spuiten is het wanden en plafond spuiten met latex muurverf. Dit kan in iedere gewenste kleur. Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht. De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu.

 Restauratieplafond IFAW (2)Restauraties

Wij hebben ons gespecialiseerd in het restaureren van bijvoorbeeld ornamenten- en lijstenplafonds. Wij onderscheiden ons hierin omdat wij het hele proces van de restauratie helemaal in eigen hand uitvoeren. Lees meer

Alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd, vanaf bijvoorbeeld het glad stuken van een enkele wand tot aan het restaureren van een monumentaal plafond en van het uitrapen van een badkamer tot het restaureren van een complete buitengevel.

Kortom: voor al uw stucwerk met NOA Afbouwgarantie bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij beschikken over de juiste kennis om u een goed en passend advies te geven en zelfs als u nog niet precies weet wat uw wensen zijn, denken wij met u mee. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.