Stukadoorsbedrijf

Van Drunen

015-2612298 

Spachtelputz is een kunststof harsgebonden wandafwerking en wordt handmatig met de spaan opgebracht. Spachtelputz heeft een korrelstructuur welke kan variëren van zeer fijn tot zeer grof. Deze structuur komt door de steenkorreltjes die in de spachtelputz zijn verwerkt. U kunt zelf bepalen hoe fijn of grof de korrelgrootte is die bij het stuken van uw muur of plafond wordt gebruikt. De korrelgrootte varieert van 0,5 tot 4 millimeter.

De meeste mensen kiezen voor een korrel van 1,2 of 1,5 millimeter dik.  Spachtelputz is voor veel mensen de perfecte afwerking voor hun woning, omdat het namelijk veel voordelen biedt, zoals:

  • het is boen- en stootvast
  • het is aan te brengen in de door u gewenste kleur
  • het is kleurvast
  • het is geschikt voor binnen- én buitenmuren

Heeft u huisdieren of kleine kinderen die niet altijd even zuinig zijn met uw muren? Spachtelputz kan tegen een stootje. Doordat het stuukwerk door en door gekleurd is, zijn beschadigingen nauwelijks zichtbaar.

Bent u na een tijdje toe aan een andere kleur op uw wanden of plafond? Geen zorgen, u hoeft niet opnieuw een stukadoor in te schakelen. U geeft uw muren of plafonds simpelweg een nieuwe uitstraling met een laag latexverf, want spachtelputz is namelijk overschilderbaar.