Stukadoorsbedrijf

Van Drunen

015-2612298 

Stukadoor Bart van Drunen is al meer dan 20 jaar met veel plezier en passie stukadoor.

Bart van Drunen en zijn team van stukadoors zijn bedreven in alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden, van het glad stuken van een enkele wand tot aan het restaureren van een monumentaal plafond en van het uitrapen van een badkamer tot het restaureren van een complete buitengevel.

Prijs-kwaliteitverhouding van ons stucwerk staat bij ons zeer hoog in het vaandel en wij garanderen u dan ook een kwalitatief hoogwaardig stuk vakwerk met volledige kwaliteitsgarantie.

Restauraties

Stukadoorsbedrijf Van Drunen heeft zich o.a. gespecialiseerd op het gebied van het restaureren van bijvoorbeeld ornamenten- en lijstenplafonds. Wij onderscheiden ons op dit gebied doordat wij het hele proces van de restauratie zelf uit kunnen voeren. Van het maken van de ontwerpen en van de mallen tot aan het bevestigen en afwerken.

Wij hoeven dus niets uit te besteden aan derden. Een beschadigd sierplafond weer geheel in de oude staat terugbrengen doen wij met net zo veel plezier en passie als u naar het resultaat kan blijven kijken!

Ook kunnen wij een nieuwbouw plafond opsieren door lijsten en ornamenten op maat te maken en zo een plafond geheel aan te passen aan persoonlijke wensen.

Kijk voor meer schitterende projecten waar wij restauraties van ornamenten en lijsten hebben gestuced in onze gallery.