Stukadoorsbedrijf

Van Drunen

015-2612298 

Stukadoorsbedrijf Van Drunen heeft zich gespecialiseerd in het restaureren van ornamenten- en lijstenplafonds. Wij onderscheiden ons op dit gebied doordat wij het hele proces van de restauratie in eigen hand kunnen uitvoeren. Wij maken mallen aan de hand van de beschadigde lijsten/ornamenten, maar ontwerpen eventueel ook mallen op maat.

De mallen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en gegoten en op vakkundige wijze bevestigd aan het plafond. Zo wordt uw beschadigde sierplafond weer geheel in de oude staat teruggebracht, maar ziet er wel als nieuw en schitterend uit!

Op de projectenpagina kunt u enkele van onze restauratiewerken zoals de prinsenhof in Delft en kasteel crabbenhof in Dordrecht  bekijken.

Ook een nieuwbouw plafond kunnen wij opsieren door lijsten en/of ornamenten op maat voor u te maken en zo uw plafond geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Indien gewenst kan ook worden gekozen uit diverse catalogussen waarin een breed scala van lijsten en ornamenten te vinden is.